Fra elevene:

Nå nylig fikk vi beskjed om at skolene og barnehagene skal være stengt også etter påske. Hjemmeskole er OK. Det går greit å jobbe, men jeg skulle gjerne sett vennene mine ansikt til ansikt. Opplegget vi har er ganske bra og lett å orientere seg i. Vi jobber på google classroom. Det er litt vanskelig å tilpasse seg den nye hverdagen og de nye rutinene. Jeg synes lærerne er veldig flinke og er tilgjengelige mesteparten av tiden, de er flinke til å gi oss oppgaver og hvis oppgavene er for vanskelige eller for lange for noen så er det bare å si ifra.

Mange av oss synes nok at det er ganske deilig med hjemmeskole fordi at man kan sove litt lenger enn til vanlig, men det er også skikkelig kjedelig og jeg tror de fleste av oss er lei av hjemmeskole. Det gjør det mye vanskeligere med hjemmeskole siden det er noe de fleste ikke er så vant med å ikke ha vennene sine nær seg og ikke kunne besøke dem etter skolen eller snakke med dem sånn som de pleier å gjøre.

Selvfølgelig er det folk som sliter, ikke alle har like gode opplegg, ikke samme arbeidsvaner som oss eller ikke like gode lærere. Og noen har lærevansker og konsentrasjonsvansker som gjør det mer utfordrende og komme seg gjennom skoledagen. Det er også mange foreldre som ikke kan være hjemme og da må storesøsken ta hånd om de små. Det er heller ikke alle foreldre som kan hjelpe eller er interessert i barnas skolehverdag og derfor ikke vil hjelpe.

Vi håper at alle de som leser dette og har barn som sliter kan hjelpe dem litt ekstra nå i disse tider.Av Alma og Oda

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Avduking av statue

Besøk i gruppe 3

TUR TIL SÆTEREN-GÅRD