Besøk i gruppe 3

Besøk av foreldre

Vi i gruppe tre fikk besøk tirsdag 19 oktober av tre foreldre som skulle snakke litt om jobben sin. Dette er i sammenheng med at vi har økonomi og regnskap som er temaet nå i matte.

Den første som kom var moren til Christina (10) og Henrik (8) som heter Vibeke. Vibeke kom rundt 09:00 og var der i en 20-30 minutter å snakket om jobben sin. Hun jobber i Aker asa som kontor administrasjon og Hr/Human resources. Når man jobber som kontoradministrasjon passer man på at alle har det fint på jobb, slipper folk inn og rydder litt på lageret, deler ut snacks også deler hun ut lønn. Før Vibeke gikk sa hun også at aldri gi opp bare fordi noen senker deg ned.


Når Vibeke hadde dratt kom moren til Stian (8) litt senere som heter Aud. Aud jobber i oslo bygg og er tidligere arkitekt. Oslo bygg er en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2,7 millioner kvadratmeter eiendom og mange spennende prosjekter i porteføljen. Aud snakket og viste bilder av romersk arkitektur, ny moderne bygninger. Hun forklarte hvordan hun fikk jobben og at man må jobbe mere på pc i dag enn man gjorde før.


Den siste personen som kom var moren til Kasper (9) som heter Vår. Vår jobber i TV2 som en journalist, men har jobbet i nyhetene før TV2. Vår er utdannet journalist og du har sikkert sett henne på God morgen Norge på TV2. Før Vår begynte i TV2 jobbet hun i nyhetene på NRK. Vår har jobbet i TV2 siden 2005.


Det var veldig gøy og få høre Vibeke, Aud og Vår snakke litt om jobbene sine, hva de gjør og hvordan de fikk jobben. Vi gleder oss til neste uke når det kommer tre foreldre til.Hilsen Emilie 8 trinn

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Avduking av statue

Cricket på skolen